“Hakkoubishoku” ქართული სამზარეულოს შესახებ წერს

იაპონიაში საქართველოს საელჩოს ინფორმაციით, ცნობილი გასტრონომიული ჟურნალი, “Hakkoubishoku” ქართული სამზარეულოს შესახებ წერს.

სტატია ქართული სამზარეულოს მკვლევარის, ქ-ნი აკი ოტემორის ინტერვიუს ეყრდნობა და ჩენი ქვეყნის გასტრონომიულ თავისებურებებს აღწერს.

ასევე,  იაპონიაში გამოიცა ნახატებიანი წიგნების ცნობილი ავტორის,  იასუმი კატოს წიგნი საქართველოში მოგზაურობის შესახებ.

კომენტარები

კომენტარი

სხვა სიახლეები