ფანფარების გარეშე მოტანილი ქართული რარიტეტი ‘’Chama Mama’’- ში

რა არის ეკალა, ღანძილი, როგო მზადდება ნიგვზიანი ბადრიჯანი, შქმერული, ხინკალი, მეგრული ხარჩო, ოჯახური, აჭარული ხაჭაპური, იმერული ხაჭაპური, აჯიკა, სვანური მარილი, გოზინაყი და ა.შ ქართული საჭმელები, ვინ არის თამარა ჩუნინიძე და რატომაა მისი რესტორანი  ‘’Chama Mama’’ ასე პოპულარული ამერიკაში – სწორედ ამას ეხება სტატია, რომელიც ‘’THE NEW YORK TIMES”– ში გამოქვეყნდა.

კომენტარები

კომენტარი

სხვა სიახლეები