ახალი ამბები ტურიზმი

ტალინში ჟურნალისტებისათვის ქართული სამზარეულოს მასტერკლასები გაიმართა

ესტონეთში საქართველოს საელჩოს ინიციატივითა და ორგანიზებით,  ქართული სამზარეულოს გაცნობისა და პოპულარიზაციის მიზნით, ესტონეთში კულინარიისა და ტურიზმის მიმართულებით მოღვაწე ჟურნალისტებისათვის  ქართული სამზარეულოს მასტერკლასები გაიმართა.

ჟურნალისტებს თანამედროვე ქართული სამზარეულოს მასტერ კლასი რესტორან „ფუნიკულიორის“ პროფესიონალმა შეფმზარეულმა, ნიკოლოზ ბორაშვილმა ჩაუტარა, ხოლო ტრადიციული აჭარული ხაჭაპურის მომზადება მოსულ სტუმრებს ტალინის ტავერნა „თბილისის“ შეფმზარეულმა, მამუკელ გორელაშვილმა ასწავლა.

ღონისძიებაზე წარმოდგენილი იყო საქართველოს 5 რეგიონის: აჭარის, რაჭის, გურიის, სამეგრელოს და კახეთისთვის დამახასიათებელი სამზარეულო. მასტერკლასის დასასრულს სტუმრებმა მათი მონაწილეობით მომზადებული კერძები დააგემოვნეს.

სხვა სიახლეები

„ჰარი-ჰარალე, დედაო“ „ოსკარის“ ნომინანტებს შორის მოხვდა, ანუ რეზო გაბრიაძეს ოცნება აუხდა

Editor

საბინა ჭანტურიას მორიგი წარმატება შვედეთში

Editor

ქართველი პიანისტები ბარსელონაში, პიანისტთა 66-ე საერთაშორისო კონკურსზე მიმგზავრებიან 

Editor

ბერლინში ქართული ღვინის წინასაახალწლო პრეზენტაცია გაიმართება 

Editor

ჩეხური გამოცემა საქართველოს სპელეოტურიზმის შესახებ წერს

Editor

გერმანიის ქალაქ კიოლნში ქართული კვირეული გაიხსნა

Editor